Om oss

Parkettspecialisten – din expert på golv

Välkommen till oss på Parkettspecialisten, din expert på golvläggning och golvslipning i Huddinge. Åtminstone vågar vi påstå att vi är experter efter närmare 40 år i branschen och vi gör allt för att leva upp till vårt namn.

Sedan företaget Parkettspecialisten grundades för 25 år sedan har vi hjälpt mängder med företag och privatpersoner med allt inom golv. Vi har under årens gång breddat vår kunskapsbas och kan numera även erbjuda tjänster inom el, plattsättning, snickeri och måleri.

Med passion för hantverket

Vi gillar det vi gör! Att lägga massiva trägolv, laga och slipa golv är vår passion. Vi använder moderna golvslipningsmaskiner när vi utför dammfri golvslipning och vi avslutar alltid med den bästa ytbehandlingen, så att dina slipade golv ska hålla sig fina ännu längre. När du anlitar oss för golvläggning eller golvslipning i Huddinge kan du alltid vara säker på ett högkvalitativt arbete med proffsigt resultat.

Vi kan slipa och lägga parkettgolv

Välkommen förbi vårt showroom i Årsta

Vi hjälper dig gärna välja ut rätt golv till hemmet eller kontorslokalen. Som specialister på golv vet vi hur stor skillnad rätt golv kan göra för rummet, så vi ger gärna råd kring golv och kan visa upp många olika slags parkettgolv som du kan välja bland. Om du har vägarna förbi Årsta är du välkommen in till vårt lilla showroom där du kan se golven närmare.

Vi brinner för nöjda kunder

När vi lägger, lagar eller slipar golv brinner vi inte bara för hantverket utan också för nöjda kunder, oavsett storlek. Därför ger vi alltid 5 års garanti på våra utförda arbeten. Din faktura gäller som garantibevis. När du anlitar oss blir arbetet alltid utfört av välutbildade hantverkare och vi jobbar enbart med kvalitetsprodukter och tåliga material.

Glöm inte att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss.

Har du frågor kring våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss på Parkettspecialisten!