golvläggning i Värmdö

Golvläggning

Vill du ha nytt parkettgolv? Förutom golvslipning kan vi som golvexperter naturligtvis lägga nytt parkettgolv åt dig. Våra erfarna golvläggare utför proffsig golvläggning i Huddinge och Stockholm.

Vi hjälper dig hitta ditt drömgolv

Som specialister på golv vet vi vad olika golv har för effekt på helheten i rummet. Vi har lagt golv sedan 80-talet och hjälper dig gärna hitta och välja ditt drömgolv. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig hitta rätt parkettgolv! Skulle du ha vägarna förbi Årsta är du välkommen in till vårt lilla showroom. Vi kan visa upp många olika golv för dig att välja mellan, bland annat följande:

  • Fiskbensparkett
  • Lamellparkett
  • Massiva trägolv
  • Linoleumgolv
  • Linhamnsrutan
parkettgolv vid tröskel

Fiskbensparkett – om Stockholmarna själva får välja

Om Stockholmarna själva får välja är fiskbensparketten den ständiga vinnaren bland trägolven. Det klassiska mönstret kommer antagligen aldrig gå ur tiden. Fiskbensparketten har tacksamma egenskaper som möjliggör att det tål att slipas många gånger och håller längre.

Har du redan fiskbensparkett hemma? Om ditt gamla parkettgolv börjar se slitet ut är chansen stor att vi kan rädda golvet med golvslipning i Huddinge!

Vi ger dig garanti på golvläggningen

När du anlitar oss för din golvläggning i Huddinge får du alltid 5 års garanti på vårt arbete. Vi avslutar vår golvläggning med att slipa och behandla golvet, för att säkerställa att golvet håller sig i fint skick så länge som möjligt. Dessutom kan du som privatperson använda ROT-avdraget när du tar hjälp av oss för att få ditt drömgolv.

Vill du ha nytt parkettgolv? Ta hjälp av erfarna golvläggare i Huddinge. Vi erbjuder alltid 5 års garanti.