Vi utför högkvalitativ golvslipning

Golvslipning

Om dina gamla golv börjar se slitna ut behöver du inte misströsta. Som experter på golvslipning kan vi konsten att slipa och fräscha till dina golv, så att de känns och ser nya ut igen.

Ge dina golv nytt liv med golvslipning

Även om ditt gamla parkettgolv känns riktigt slitet är chansen stor att vi kan laga och slipa ditt golv. Med moderna golvslipningsmaskiner och lång erfarenhet vet vi hur vi ska få dina golv fina igen. Efter att vi slipat dina golv ger vi golven de bästa förutsättningarna för att hålla sig fina längre med efterbehandling. Vi arbetar bland annat med ytbehandlingar med lack, bets, olja, såpa, lut, hårdvaxolja och olja.

Vi gillar det vi gör och ser ständigt till att hålla oss uppdaterade kring branschen. Den teknik vi använder för golvslipning i Huddinge kom på 80-talet med den tidens maskiner och har sedan dess utvecklats. Idag använder vi moderna maskiner för att kunna erbjuda högkvalitativ dammfri golvslipning.

Dammfri golvslipning med moderna maskiner

De moderna golvslipningsmaskinerna vi använder dammsuger samtidigt som de slipar. Vår dammfria golvslipning säkerställer att så lite smuts och damm som möjligt sprids där vi slipar golv. Samtidigt ger det oss golvslipare en tryggare arbetsmiljö. När vi slipar dina golv arbetar vi uteslutande med högkvalitativa material. För oss är golv någonting hållbart och långsiktigt och tanken med golvslipning är förstås att förlänga hållbarheten på golvet som redan finns. Att slipa golv istället för att riva ut och lägga nytt är både bra för både miljön och plånboken!

Golvslipningsmaskiner från Bona

5 års garanti på golvslipning i Huddinge

Vi är måna om våra kunder, oavsett om vi slipar golv åt företag eller privatpersoner. Därför får du alltid 5 års garanti på våra arbeten. För oss är det viktigt att kunna leverera att proffsigt och noggrant arbete till ett rimligt pris. Därför har vi fasta priser på våra tjänster. Som privatperson kan du dessutom använda ROT-avdraget för våra tjänster. Vi sköter då allt administrativt kring det!

Vår dammfria golvslipning gör dina golv som nya igen. Tveka inte att kontakta oss när du behöver golvslipning i Huddinge eller Stockholm.